Burza dětského oblečení bude dalším "dobrým skutkem" k 30 letům Charity Opava

12.03.2019 - Burza dětského oblečení, kterou před lety pravidelně pořádalo mateřské centrum Charity Opava NEŠKOLA, byla mezi maminkami pojem. Pravidelně se jí účastnilo tolik lidí, že v prostorách pastoračního střediska minoritského kláštera na Masarykově třídě v Opavě skoro nebylo k hnutí. Poté, co NEŠKOLA zanikla, skončily i oblíbené burzy. V březnu se ale na chvíli vrátí.

Burzu dětského oblečení totiž bude na tradičním místě v minoritském klášteře ve čtvrtek 21. března pořádat Charita Opava v rámci celoročního připomínání kulatého výročí svého vzniku pod názvem „30 dobrých skutků k 30 letům Charity Opava“. „Na burze si vždy mnoho maminek mohlo pořídit za velmi nízké ceny nejen dětské oblečení, ale třeba i nosítka či hračky,“ vzpomíná bývalá vedoucí NEŠKOLY a organizátorka březnové burzy Svatava Bláhová. Nejinak tomu bude i 21. března, kdy na od 8 do 13 hodin mohou maminky prodávat a kupovat dětské zboží, přičemž vstup bude zdarma. Maminky také jistě ocení hlídání dětí v herně s dozorem.

„Přijďte prodat, co již nepotřebujete a co může posloužit jiným, nebo si sami potřebné zboží pořídit za zlomek původní ceny,“ zve Svatava Bláhová, která další informace zodpoví na mailové adrese blahova@charitaopava.cz.

Soubory ke stažení

Plakát_dětská burza 2019.pdf Plakát_dětská burza 2019.pdf 532 kB

Děkujeme partnerům