Bezejmenná galerie je součástí domova Agápe

20.10.2004 - Galerie "No name" V říjnu byla v Domově Agapé - terapeutické komunitě pro děti a mládež ve věku 11-17 let, kteří mají problém s drogami, otevřena galerie bezejména. Otevření se zúčastnili klienti a zaměstnanci Domova Agapé, ředitel Charity Opava - organizace která je zřizovatelem domu - Jan Hanuš, a Mgr. Michal Deré z Národní protidrogové centrály v Praze...
V říjnu byla v Domově Agapé - terapeutické komunitě pro děti a mládež ve věku 11-17 let, kteří mají problém s drogami, otevřena galerie bezejména. Otevření se zúčastnili klienti a zaměstnanci Domova Agapé, ředitel Charity Opava - organizace která je zřizovatelem domu - Jan Hanuš, a Mgr. Michal Deré z Národní protidrogové centrály v Praze. Po úvodním rituálu - odevzdání cigaret a mobilů - se našich hostů ujala průvodkyně - jedna z klientek. Po zajímavé a emočně silné prohlídce, hosté poseděli u čaje a svůj zážitek dostatečně vstřebávali.

Děkujeme všem, kteří přišli a zveme k návštěvě ty, kteří mají zájem vidět něco neobyčejného a zároveň běžného pro určitou část naší mládeže. Z galerie, instalované na půdě Domova Agapé přinášíme fotografii a informaci, že její návštěva je možná po telefonické domluvě.

Děkujeme partnerům