Basketbalová hala zažila dvě zasloužená vítězství. Vyhráli borci BK Opava i klienti Radosti

25.09.2021 - Diváci, kteří v soboru 25. září navštívili v opavské basketbalové hale zápas nejvyšší české basketbalové ligy, byli svědky hned dvou zasloužených výher. Borci BK Opava porazili hostující celek Olomouce 101:93, a klienti sociálně terapeutické dílny Charity Opava Radost zde slavili úspěch se svou pojízdnou kavárnou.

Na její vybavení v crowdfundingové akci přispělo mnoho dobrých lidí včetně Basketbalového klubu Opava. Teď klienti Radosti rádi přijali pozvání opavských basketbalistů, aby kávu prodávali i na zápasech v opavské hale.

Pojízdná motokavárna Radosti je elektrická, takže mohla bez problému zaparkovat uvnitř haly hned při vstupní bráně. Díky tomu si mohlo kvalitní kávu s přidanou charitativní hodnotou dopřát mnoho basketbalových fanoušků, kteří nešetřili chválou nad její kvalitou a nechávali klientům Radosti bohaté spropitné.

A když po vyhraném zápase za klienty Radosti přiběhli opavští basketbalisté, aby si s nimi udělali fotku, byla společná vítězná spolupráce završena. „Děkujeme,“ vzkazují z Radosti opavským borcům a přejí jim v tomto ligové ročníku jen samá další podobná vítězství.

Děkujeme partnerům